Termeni si conditii

Prima pagina Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare wancomotors.ro

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.wancomotors.ro
Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos:

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

WEB site-ul www.wancomotors.ro apartine S.C. Wanco Motors S.R.L., cu sediul Sos Dobroesti 84B, sector 2, Bucuresti, Reg. Com. J40/10822/2014, CUI RO33599250

 1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acestea nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web. Wanco Motors SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. De asemenea, vizitatorii si utilizatorii site-ului sunt rugati sa se asigure ca sunt autorizati din punct de vedere juridic sa se conecteze la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

Prin termenul "vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare.

 1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Wanco Motors SRL ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopurile expres prevazute in site. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Wanco Motors SRL sau de afiliatii/partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a Wanco Motors SRL.

Continutul acestui site, textele, grafica,fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Wanco Motors SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris din partea Wanco Motors SRL. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al Wanco Motors SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Wanco Motors SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.
Wanco Motors SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web.
Wanco Motors SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Wanco Motors SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Wanco Motors SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

Wanco Motors SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Wanco Motors SRL sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 1. REGULI DE UTILIZARE:
Sunt interzise :
 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, cu exceptia celor puse la dispozitie de Wanco Motors SRL si marcate corespunzator in acest sens
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Wanco Motors SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Wanco Motors SRL care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea Wanco Motors SRL
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Wanco Motors SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS"
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Wanco Motors SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 1. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Wanco Motors SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Wanco Motors SRL nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Wanco Motors SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Wanco Motors SRL si sunt proprietatea ei exclusiva. Wanco Motors SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Wanco Motors SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici este rugata sa contacteze oricare din unitatile Wanco Motors SRL pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Wanco Motors SRL nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere
Wanco Motors SRL nu ofera nici o garantie ca:
 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.
 1. LIMITAREA RASPUNDERII:

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse bancare sau de asigurari sau consultanta de investitii in special, venind din partea Wanco Motors SRL. Acest site nu poate fi folosit drept sursa de recomandari cu privire la niciun domeniu de activitate, informatiile continute nefiind destinate analize

Wanco Motors SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Wanco Motors SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;
 • acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la sediul Wanco Motors SRL  sau la adresa de email contact@wancomotors.ro. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

Wanco Motors SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 1. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Wanco Motors SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societatii Wanco Motors SRL, prin intermediul site-ului www.wancomotors.ro. Site-ul www.wancomotors.ro prelucreaza adresa de email a utilizatorilor. Adresele de email vor fi stocate in baze de date computerizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la contact@wancomotors.ro. sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Wanco Motors SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Wanco Motors SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Wanco Motors SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Wanco Motors SRL nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului. Prin completarea formularelor de contact, utilizatorul  sau/dupa caz, vizitatorul, isi dau acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de catre Wanco Motors SRL iar Wanco Motors SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Orice comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe site-ul Wanco Motors SRL, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala.

 1. POLITICA COOKIES

Site-ul foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate. Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dvs. Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online. Google, ca un furnizor tert, foloseste cookie-uri pentru a difuza anunturi pe diverse site-uri de pe Internet pe care dvs le puteti accesa. Utilizarea modulului cookie DART de catre Google face posibila difuzarea de anunturi catre dvs. pe baza accesarii de catre dvs. a site-ului www.wancomotors.ro si a altor site-uri de pe Internet. Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DAR, consultand politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google. Wanco Motors SRL  isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Datele colectate sunt informatii statistice generale (inclusiv date demografice cum ar fi de exemplu: genul, varsta, provenienta). Folosim Google Analytics, un serviciu de analiza web, oferit de Google, Inc. (“Google”) http://www.google.com/analytics/ pentru a analiza utilizarea paginilor, interactiunea cu paginile si optiunile de navigare ale vizitatorilor pe site. Aceste caracteristici analizate sunt cunoscute ca indicatori de masurare web.

Fii informat

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te si noi iti vom trimite ultimele super oferte pentru ca tu sa fii informat !!!